Zásady ochrany osobních údajů a GDPR

Společnost AUTO HOLDING s.r.o., IČO: 28964314  se sídlem Záluské 390/31, 158 00 Praha 5, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,  oddíl C, vložka 156328, jako správce osobních údajů, Vás jako uživatele našich webových stránek www.autozdovozu.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

Rozsah zpracování osobních údajů

Když nás kontaktujete prostřednictvím webových stránek, můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo Vaší společnosti. Těmito údaji mohou být zejména:

  • Vaše jméno a příjmení,
  • obchodní firma,
  • adresa nebo sídlo společnosti,
  • identifikační číslo a daňové identifikační číslo,
  • telefonní číslo nebo
  • e-mailová adresa

Cookies a zásady používání v prohlížeči

Tyto webové stránky ukládají v souladu se zákony na vaše zařízení soubory, obecně nazývané cookies.

Cookies jsou malé datové soubory tvořený písmeny a číslicemi, díky kterým si navštívené webové stránky pamatují vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně.

Cookies nepředstavují nebezpečí, mají však význam pro ochranu soukromí. Cookies nelze použít pro zjištění totožnosti návštěvníků stránek ani ke zneužití přihlašovacích údajů. Používáme cookies například pro zachování přepnutí zobrazení z mobilních zařízení do PC verze webu, kde podrobnější informace získáte na níže uvedeném kontaktu na správce webu. Většina prohlížečů cookies automaticky akceptuje, pokud není prohlížeč nastaven jinak. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies. Použití cookies můžete omezit nebo zcela zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče.

Druhy používaných cookies:

  1. Nezbytné cookies - Cookies nezbytně nutné pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb. Pro použití těchto cookies není vyžadován souhlas.
  2. Analytické a marketingové cookies – Cookies spadající do této kategorie jsou využívány zejména pro anonymní sledování návštěvnosti a činnosti uživatelů na našich webových stránkách. Pro použití těchto druhů Cookies je nutný souhlas.

Na našich webových stránkách Vás nesledujeme, takže se k nám dostanou jenom ty Vaše osobní údaje, které nám výslovně sdělíte.

Účel zpracování

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení,tj. abychom Vás informovali o událostech, publikacích nebo službách, které poskytujeme a které by Vás, podle našeho názoru, mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na adresu info@autozdovozu.cz , případně na adresu, ze které jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje budeme jako správce zpracovávat My. Vaše osobní údaje můžeme za výše uvedenými účely předat našim subdodavatelům, aby pro nás provedli jejich zpracování.

Osobní údaje mohou být předány pouze na základě Vašich poptávek:

a) obchodním partnerům v oblasti finančních služeb,
b) obchodním partnerům v oblasti pojišťovacích služeb,
c) orgánům veřejné správy v případě dotazu o součinnost v rámci právního či soudního řízení.

Doba zpracování osobních údajů

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nebo po dobu nezbytnou k plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty.

Ochrana svěřených dat 

  • přenos dat mezi webem a uživatelem je realizován výhradně přes šifrované spojení, které zabezpečuje protokol HTTPS (SSL certifikát), kde jsou odchozí data zasílána šifrovaně a chráněna tak před odposlechnutím třetí stranou
  • zdrojové kódy webové stránky jsou umístěny na bezpečných serverových uložištích s využitím moderních ochranných prvků
  • veškerá ukládaná a zpracovávaná data jsou chráněna pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k námi prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

a) právo na přístup k osobním údajům
b) právo na opravu
c) právo na výmaz („právo být zapomenut“)
d) právo na omezení zpracování údajů
e) právo vznést námitku proti zpracování
f) právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Vaše práva jsou níže vysvětlena, abyste si dokázal/a udělat jasnější představu o jejich obsahu.

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese info@autozdovozu.cz.

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).

Právo na přístup znamená, že si kdykoliv můžete požádat o naše potvrzení, zda osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud jsou, pak za jakými účely, v jakém rozsahu, komu jsou zpřístupněny, jak dlouho je budeme zpracovávat, že máte právo na opravu, žádost o výmaz, žádost o omezení zpracování či vznesení námitky, odkud jsme osobní údaje získali a zda dochází na základě zpracování Vašich osobních údajů k automatickému rozhodování, případně profilování. Také máte právo získat kopii Vašich osobních údajů, přičemž první poskytnutí je bezplatné, za další poskytnutí pak může Zprostředkovatel požadovat přiměřenou úhradu administrativních nákladů.

Právo na výmaz znamená, že musíme vymazat Vaše osobní údaje pokud

  • již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány,
  • zpracování je protiprávní,
  • vznesete námitky proti zpracování a neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro zpracování, nám to ukládá zákonná povinnost.

Právo na omezení zpracování znamená, že dokud nevyřešíme jakékoliv sporné otázky ohledně zpracování Vašich osobních údajů, musíme omezit zpracování Vašich osobních údajů tak, že tyto můžeme mít pouze uloženy a případně je můžeme použít z důvodu určení, výkonu nebo obhajoby právních nároků.

Právo vznést námitku znamená, že můžete vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, které zpracováváme pro účely přímého marketingu nebo z důvodu oprávněného zájmu. Pokud vznesete námitku proti zpracování pro účely přímého marketingu, nebudou již Vaše osobní údaje pro tyto účely zpracovávány.

Ostatní ujednání

  • Osobní údaje zpracováváme pouze v České republice, případně v členských státech EU. Do třetích zemí mimo EU osobní údaje nepředáváme.
  • Webová prezentace společnosti DAVO CAR s.r.o., může obsahovat odkazy na jiné webové stránky, na které se toto prohlášení o ochraně údajů již nevztahuje
  • Společnost prohlašuje že nepracuje s citlivými osobními údaji (tj. osobní údaj vypovídající o národnostním, rasovém nebo etnickém původu, politických postojích, členství v odborových organizacích, náboženství a filozofickém přesvědčení, odsouzení za trestný čin, zdravotním stavu a sexuálním životě subjektu, biometrické a genetické údaje)

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit anebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@autozdovozu.cz.

 Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou účinné od 25. 5. 2018

Nevybrali jste si vůz z naší nabídky? - Nevadí dovezeme vám auto na přání

Novinky

27. 10. 2018

Servisní kniha online

Vážení zákazníci, nově nabízíme možnost prohlédnout si u námi nabízených vozidel serviní knihu…

Archiv novinek

Rychlý kontakt

Prodejní plocha - provozovna:
Kamýcká 40/7
160 00 Praha 6

Telefon
+420 778 004 005
+420 774 420 205
+420 732 804 804
E-mail
rusek@autozdovozu.cz
ludvik@autozdovozu.cz
michal@autozdovozu.cz
Akce - prodloužená záruka

Značky v nabídce

Naše služby

  • prodej vozů ze zahraničí
  • zánovní vozy s velkou výbavou
  • individuální dovoz
  • výhodné financování vozů formou leasingu nebo úvěru na automobil

Financování

  • výhodné financování vozů formou úvěru nebo leasingu
  • jednoduché a rychlé schválení do 1 hodiny
  • akontace od 0%
  • variabilní délka splácení
Financování

Odběr novinek

Chcete-li být informování o novinkách v naší nabídce prostřednictvím emailu, prosíme vložte Váš email do formuláře.

Partneři

  • Cardetect
  • DEFEND Car Protect
  • Cebia
  • CARGARANT
  • MONETA Auto